vineri, 9 ianuarie 2009

Noul “Dusman de temut” a lui GarageBand ... Songsmith. Oare?

Cautam mai multe informatii despre GarageBand, si ghici peste ce dau .... “the one and only” ... Songsmith. Initial am crezut ca aplicatia este bazata pe aceeasi idee ca cea de la Apple, doar ca vine din partea lui Microsoft.
M-am inselat ... oare? Sa vedem ...

Ce-i acest Songsmith? Ei bine, Microsoft Research s-au gandit sa faca o chestie gen “karaoke inversat”. De ce inversat? Daca la karaoke trebuie sa canti dupa un anumit acompaniament muzical, cu Songsmith canti ce vrei si apoi te insoteste un acompaniament potrivit. Tehnic vorbind, programul permite utilizatorului sa inregistreze la microfon un pasaj vocal, dupa care genereaza automat un acompaniament pentru voce.

Mai pe scurt, programul adauga acompaniament muzical oricarei voci.

Pentru a vedea interfata aplicatiei si ce poate face, urmariti reclama de mai jos. Reclama merita vazuta, este absolut delicioasa, mai ales datorita amuzamentul pe care il produce.



Microsoft, sau cum i se mai zice, “copiatorul universal”, foloseste in reclama un MacBook Pro, acoperit cu stickere ( pentru a nu se vedea logo-ul Apple ). Sfatul meu pentru Apple : sa-si pazeasca bine aplicatiile, pentru ca Microsoft este tare pofticios.

Mai multe detalii despre Songsmith, se pot gasi aici.

Niciun comentariu: