sâmbătă, 10 ianuarie 2009

Reteaua sociala MySpace utilizata prin televiziune

MySpace este o retea de socializare foarte populara detinuta de compania media News Corporation, care ofera utilizatorilor posibilitatea crearii unei retele internationale de prieteni, profiluri personale, grupuri, fotografii, muzica, videoclipuri,etc.

Zilelea acestea, MySpace in colaborare cu portalul Yahoo si compania Intel a lansat singura aplicatie care permite unei comunitati web sa poata comunica in timpul unei emisiuni TV difuzata la televizor. Conectarea la reteaua MySpace direct de pe televizor va face televiziunea un mediu optim de socializare? Vom vedea. Wow ... pare de domeniul “science-fiction” nu?

Este o aplicatie, prin intermediul careia utilizatorii au posibilitatea sa se conecteze la platforma sociala direct de pe televizor si sa vizualizeze impreuna cu prietenii din retea multitudinea de programe TV. Utilizatorii retelei sociale MySpace vor putea sa-si trimita unul altuia mesaje in timp ce se uita la TV prin intermediul unei interfete ce va fi afisata pe ecranul televizorului.


Aplicatia va fi disponibila initial doar pe televizoare precum Toshiba si Samsung, deoarece telecomanda acestor televizoare au un buton pentru accesarea conturilor de pe MySpace. Primele televizoare dotate cu aceasta aplicatie vor iesi pe piata in anul 2009.

Pentru mai multe detalii, intrati aici.

Niciun comentariu: