vineri, 9 ianuarie 2009

Interfata noua pentru GarbageBand si nu numai ...


In cadrul conferintei Macword Expo, Apple a adus in prim plan noile functionalitati ale suitei software iLife '09. Aplicatiile iLife '09 sunt : iPhoto (management poze, editare poze, etc), iMovie (creare de filme, efecte, etc), iWeb (tool de creare website-uri cu interfete web cat mai bune), si nu in ultimul rand GarageBand, aplicatie cu interfete pentru editare si creare muzica. Suita de aplicatii vor fi disponibile cel mai devreme la sfarsitul lunii ianuarie. Prezentarea sustinuta de Phil Schiller la conferinta MacWord Expo o puteti vizualiza aici.

Daca vrei sa inveti sa canti la chitara si nu prea stii cum, GarageBand '09 te va invata. GarageBand contine doua seturi de lectii de chitara si de pian: lectii pentru incepatori si lectii oferite de profesionisti/artisti.
Primul set de lectii ofera instructiuni si informatii de baza pentru a putea canta la un instrument, cum ar fi : invatarea notelor, acordarea, etc.
Al doilea set de lectii presupune un profesionist/artist care-ti ofera lectii si te invata sa canti , atat versiunea simpla cat si cea avansata a melodiilor care l-au facut faimos.

Poti sa mixezi to ce auzi, iar cu noul feature, “Plug and Play”, poti conecta instrumentele la calculator si sa inregistrezi muzica direct in GarageBand. Destul de fain, nu?

Fata de versiunea anterioara, noua versiune aduce suport pentru social networking si GPS si o interfata cu mult schimbata.
GarageBand '09 este o versiune imbunatatita a Magic GarageBand. Nu numai ca iti permite sa canti impreuna cu o formatie virtuala, dar acum ai posibilitatea sa te si inregistrezi. Daca ai avut o performanta uluitoare ar fi bine sa te inregistrezi, cine stie ce talent se ascunde in tine?
Pentru mai multe informatii intrati aici.

2 comentarii:

Dan Persa spunea...

Banuiesc ca merge doar pe MacOs... nu?

Adelina spunea...

Bineinteles :) ... am presupus ca se stie deja :P